concert: Violet's Tale in Café de Haas op ZONDAG 27 OKTOBER 2024

ZO.
27 OKT
VIOLET'S TALE 15:30 uur Café de Haas, Voerendaal
2024
Hoofdprogramma Violet's Tale

EXTRA INFORMATIE

Violet’s Tale ontstond eind 2014 als een samenwerking tussen Edith Spies-Wawrowska en Jeroen Rabeling, maar groeide gedurende een periode van twee jaar uit tot een volledige band, met als huidige bezetting Stef Eggen op drums, Stephanie Habets-Heuperman op bas en sessie gitarist Steven van der Vegt op lead gitaar.

Alhoewel het hart van de band bij Country en Americana ligt, gaan ze geregeld aan de grenzen van dit genre voorbij door invloeden van verschillende andere stijlen in hun songwriting-proces mee te nemen. Deze benadering zorgt voor een gevarieerd repertoire, dat zowel meeslepende ballads als opzwepende, galopperende nummers bevat.

Op het podium is de band energiek, en komen hun songs met enthousiasme over in de zaal; de passie voor de muziek is duidelijk zichtbaar. Door een aantal jaar lang in en rondom de Benelux te hebben gespeeld heeft hen tot een respectabele naam in de regio gemaakt, en er wordt onvermoeid gewerkt om hun muziek te brengen tot ver daar voorbij.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Café de Haas in Voerendaal. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Café de Haas in Voerendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Violet's Tale in Café de Haas plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]