concert: Ellen ten Damme - Barock in Theater de Mythe op VRIJDAG 25 OKTOBER 2024

  • Ellen ten Damme
    Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
  • Ellen ten Damme
    Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
VR.
25 OKT
ELLEN TEN DAMME - BAROCK 20:00 uur Theater de Mythe, Goes
2024
Hoofdprogramma Ellen ten Damme

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA. Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nóg meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater de Mythe in Goes. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater de Mythe in Goes? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ellen ten Damme - Barock in Theater de Mythe plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ellen ten Damme

Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 03/09 - Zuiderparktheater Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 03/09 - Zuiderparktheater Foto Ellen ten Damme te ParkCity Live 2010 Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 03/09 - Zuiderparktheater Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme / Kamerata Zuid - 06/04 - Philharmonie Haarlem Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - Barock - 17/09 - Theater de Purmaryn
 
Bekijk alle 105 foto's van Ellen ten Damme

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws