concert: Baroeg On Tour @ Roodkapje: P.O.BOX + Skapiche?! in Roodkapje op VRIJDAG 13 DECEMBER 2024

  • Skapiche?!
    Westerpop 2023
    © Anja de Bruijn
  • Skapiche?!
    Westerpop 2023
    © Anja de Bruijn
VR.
13 DEC
BAROEG ON TOUR @ ROODKAPJE: P.O.BOX + SKAPICHE?! 19:30 uur Roodkapje, Rotterdam (door: Baroeg )
2024
Hoofdprogramma P.O. Box
Voorprogramma Skapiche?!
Toegang Vvk € 16,50. Entree € 17,50.

EXTRA INFORMATIE

P.O.BOX:
NOFX stoeit regelmatig met ska, maar wat als Fat Mike & co. daadwerkelijk een skapunkband zouden zijn? Dan kom je ongeveer uit bij P.O. Box. Met een strak koppel blazers krijgt het luchtkoper vrij baan in de uplifting songs van dit Franse zestal. Ze trekken sinds 2001 de wereld over van Japan tot Canada, dus het is hoog tijd voor hun eerste show in Rotterdam. Ga uit van eenderde skank en tweederde pogo; leef je uit zoals je wil.

Skapiche?!:
Kom sowieso op tijd voor Skapiche?! Dit veelkoppige hyper-energieke gezelschap zet al jaren in stad en land de boel op z’n kop met uptempo partyska. In Baroeg en op Baroeg Open Air hebben ze eerder alles en iedereen in beweging gekregen, dus dat wordt op en top warm skanken geblazen met een kletternatte T.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Roodkapje in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Roodkapje in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Baroeg On Tour @ Roodkapje: P.O.BOX + Skapiche?! in Roodkapje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van P.O. Box , Skapiche?!

Foto P.O. Box te Jera on Air 2009 Foto P.O. Box te Jera on Air 2009 Foto Skapiche?! te Westerpop  2023 Foto Skapiche?! te Baroeg Open Air 2023 Foto Skapiche?! te Westerpop  2023 Foto Skapiche?! te Westerpop  2023
 
Bekijk alle 2 foto's van P.O. Box
Bekijk alle 4 foto's van Skapiche?!