concert: Tsar B in De Roma op ZATERDAG 26 OKTOBER 2024

  • Tsar B
    Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
26 OKT
TSAR B 20:00 uur De Roma, Antwerpen
2024
Hoofdprogramma Dijf Sanders Tsar B

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Een creepy sfeer, bizarre personages, een dijk van een soundtrack en damn good coffee: de veelvuldig bekroonde, experimentele serie Twin Peaks was een hit zodra het in 1990 op het scherm kwam. Een groot deel van het Twin Peaks-succes is toe te schrijven aan de fantastische muziek van Angelo Badalamenti (1937 - 2022), die met zijn score perfect een griezelige sfeer wist op te roepen. Zijn Twin Peaks Theme werd in 1990 bekroond met een Grammy, en volgens The Guardian bestaat er nog steeds geen tv-show met een betere soundtrack.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Roma in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Roma in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tsar B in De Roma plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Tsar B

Foto Tsar B te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Tsar B te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Tsar B te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Tsar B te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Tsar B te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Tsar B te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Tsar B