concert: Cory Henry in De Roma op ZONDAG 10 NOVEMBER 2024

  • Cory Henry
    NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag
    © Charles Batenburg
ZO.
10 NOV
CORY HENRY 20:00 uur De Roma, Antwerpen
2024
Hoofdprogramma Cory Henry

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Cory Henry is een Amerikaanse artiest die vele titels waarmaakt: Grammy Award-winnaar, componist, producer, multi-instrumentalist en meesterpianist. Dit najaar tourt hij door Europa met een nieuwe live show en deelt hij zijn talenten als jazzpianist én als soulzanger genereus met zijn publiek.

Henry's internationale carrière begon als lid van de experimentele jazzband Snarky Puppy, waarmee hij reeds drie Grammy's won. Als solo-artiest sleepte hij Grammy-nominaties binnen voor zijn albums Something to Say en Operation Funk. Voor zijn medewerking aan Rosalía's album Motomami won hij zelfs een Latin Grammy Award voor Album of The Year. Zijn nieuwste album Live At The Piano werd in 2024 dan weer beloond met een Grammy-nominatie voor Best Alternative Jazz Album.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Roma in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Roma in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Cory Henry in De Roma plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Cory Henry

Foto Cory Henry te North Sea Jazz 2024 - zondag Foto Cory Henry te North Sea Jazz 2024 - zondag Foto Cory Henry te NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag Foto Cory Henry te NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag Foto Cory Henry te NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag Foto Cory Henry te NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag
 
Bekijk alle 12 foto's van Cory Henry

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws