concert: Racoon in Martiniplaza op ZATERDAG 03 MEI 2025

  • Racoon
    Zuiderpark Live: Racoon - 24/08 - Zuiderparktheater
    © Charles Batenburg
  • Racoon
    Racoon - 27/10 - Muziekgebouw Eindhoven
    © Kaylee Verschure
ZA.
03 MEI
RACOON 20:00 uur Martiniplaza, Groningen
2025
Hoofdprogramma Racoon
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Racoon in Martiniplaza
Tickets Racoon:
Weet waar je koopt!
za 03 mei
Martiniplaza, Groningen
€ 48,50 - 58,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Nieuwe voorjaarstour voor Racoon waar ze hun nieuwe album ten gehore zullen brengen. It Is What It Is is het negende studioalbum van Racoon. In 2021 verscheen hun vorige album Spijt Is Iets Voor Later, het eerste Nederlandstalige album van de band sinds hun oprichting in 1997. Vorig jaar brachten ze Nickel For Goodbye uit, de eerste muziek van het volledig Engelstalige album It Is What It Is. “Switchen tussen beide talen is voor ons geen big deal”, aldus gitarist en componist Dennis Huige. Op Spotify heeft Nickel For Goodbye bijna 13 miljoen streams.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Martiniplaza in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Martiniplaza in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Racoon in Martiniplaza plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Racoon

Foto Racoon te Tuckerville 2017 Foto Racoon te Appelpop 2019 Foto Racoon te Zuiderpark Live: Racoon - 24/08 - Zuiderparktheater Foto Racoon te Huntenpop 2018 Foto Racoon te Racoon - 6/4 - Klokgebouw Foto Racoon te Racoon -08/09- Metropool Open Air
 
Bekijk alle 379 foto's van Racoon

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws