concert: Gabriel Rios in Église Notre-Dame de Laeken op VRIJDAG 18 OKTOBER 2024

  • Gabriel Rios
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2011
    © Marieke Waalwijk
  • Gabriel Rios
    Gabriel Rios 19/05 Melkweg
VR.
18 OKT
GABRIEL RIOS 19:30 uur Église Notre-Dame de Laeken, Brussel
2024
Hoofdprogramma Gabriel Rios

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Gabriel Ríos werd geboren in San Juan, Puerto Rico, en verhuisde op 17-jarige leeftijd naar België om schilderkunst te studeren aan de Luca School of Arts in Gent. Na in verschillende bands te hebben gespeeld en een reeks singles te hebben opgenomen, begon hij in 2003 naam te maken met zijn debuutalbum ‘Ghostboy’. Door samen te werken met artiesten als Jo Bogaert (Technotronic), jazzpianist Jef Neve, Kobe Proesmans (The Colorist Orchestra) en multi-instrumentalist producer Ruben Samama, heeft Ríos een reeks eclectische albums op zijn naam staan.

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Église Notre-Dame de Laeken in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Église Notre-Dame de Laeken in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Gabriel Rios in Église Notre-Dame de Laeken plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Gabriel Rios

Foto Gabriel Rios te Night Of The Proms - 19/11 - Ahoy Foto Gabriel Rios te Lowlands 2007 Foto Gabriel Rios te Night Of The Proms - 19/11 - Ahoy Foto Gabriel Rios te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 Foto Gabriel Rios te Gabriel Rios 19/05 Melkweg Foto Gabriel Rios te Parkpop 2005
 
Bekijk alle 55 foto's van Gabriel Rios

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws