concert: Het Grote Junior Songfestival Concert in Ahoy op ZATERDAG 26 OKTOBER 2024

  • Stefania
    Max & Harvey - 11/04 - Melkweg
    © Britt Crooswijk
  • Ralf Mackenbach
    Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling
ZA.
26 OKT
HET GROTE JUNIOR SONGFESTIVAL CONCERT RTM Stage, 20:00 uur Ahoy, Rotterdam
2024

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Tijdens deze allereerste editie treden meer dan 20 artiesten op. De presentatie is in handen van Stefania en Matheu Hinzen. Luna Sabella, Unity, Sep en Jasmijn, Roxy Dekker als onderdeel van 6Times, Mixed Up, Infinity, Joy en Ayana zijn de eerste artiesten die onderdeel uitmaken van de line-up. Op een later moment maken wij bekend welke artiesten er nog meer gaan optreden. Verwacht het grootste Juniorsongfestivalfeest van het jaar. Een concert vol herkenning, dans muziek en verrassingen. Een ervaring die je als jonge muziekliefhebber niet mag missen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ahoy in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ahoy in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Het Grote Junior Songfestival Concert in Ahoy plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ralf Mackenbach , Rein van Duivenboden van Mainstreet , Roxy Dekker , Sep en Jasmijn , Stefania , Unity

Foto Ralf Mackenbach te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Ralf Mackenbach te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Ralf Mackenbach te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Ralf Mackenbach te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Ralf Mackenbach te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling Foto Ralf Mackenbach te Efteling Zomeravonden: 3J's - 30/7 - Efteling
 
Bekijk alle 13 foto's van Ralf Mackenbach
Bekijk alle 11 foto's van Roxy Dekker
Bekijk alle 8 foto's van Stefania

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws