concert: Festival der Liebe in Ahoy op ZATERDAG 08 MAART 2025

  • Frans Bauer
    Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy
    © Charles Batenburg
ZA.
08 MRT
FESTIVAL DER LIEBE 20:00 uur Ahoy, Rotterdam
2025

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Op zaterdag 8 maart 2025 keert het beste van de Duitse muziek terug naar Rotterdam Ahoy! Chantal Janzen & Jan Smit presenteren de 2e editie van Festival der Liebe, een muzikale reis naar onze Oosterburen met diverse gastartiesten uit Nederland en Duitsland! De avond staat volledig in het teken van de grootste hits uit Duitsland en Oostenrijk, schlagers, guilty pleasure meezingers en natuurlijk heerlijke evergreens! Uit Duitsland komen Hein Simons, Olaf der Flipper, Nicole en Eloy de Jong. Frans Bauer komt met liefde na vorig jaar weer terug op het podium. Nieuw uit Nederland zijn actrice, zangeres en überfan van de Duitse schlager Tina de Bruin en de Gebroeders Ko met hun Duitse après ski hits!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ahoy in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ahoy in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Festival der Liebe in Ahoy plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Frans Bauer , Gebroeders Ko , Hein Simons , Nicole , Olaf der Flipper , Tina de Bruin

Foto Frans Bauer te Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy Foto Frans Bauer te Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy Foto Frans Bauer te Nacht van Oranje - 29/04 - Ahoy
 
Bekijk alle 3 foto's van Frans Bauer

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws