concert: Opvliegers - Girls on Fire 2 in Goudse Schouwburg op DINSDAG 14 JANUARI 2025

  • Linda Wagenmakers
    Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome
    © Kaylee Verschure
  • Linda Wagenmakers
    Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome
    © Kaylee Verschure
DI.
14 JAN
OPVLIEGERS - GIRLS ON FIRE 2 20:00 uur Goudse Schouwburg, Gouda
2025
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Opvliegers - Girls on Fire 2 in Goudse Schouwburg
Tickets Opvliegers - Girls on Fire 2:
Weet waar je koopt!
di 14 jan
Goudse Schouwburg, Gouda
€ 32,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Na een seizoen bomvolle zalen met voluit meezingende en dansende dames komen de vriendinnen Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman terug met het leukste feelgood-vriendinnenconcert van het seizoen: Opvliegers Girls on Fire 2.

Opvliegers Girls on Fire 2 is een fonkelnieuwe show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen. Een swingende, hilarische avond uit, afgewisseld met herkenbare en ontroerende verhalen.

Want hoe vieren deze vrouwen hun 50+-zijn?
Vindt Hilke haar innerlijke 'Zen Master’, of komt ze toch meer tot rust met een bak chocolade-ijs? En hoe blijft Linda toch zó bij de tijd terwijl Lone al blij is als ze een foto kunnen versturen met hun telefoon? Vindt Lone écht dat het 50 het nieuwe 30 is? En denkt haar lichaam daar ook zo over? Of had ze achteraf de kosten van haar ‘beauty-geheim’ beter in een tweede huis op Ibiza kunnen investeren?

Kortom: Lone, Linda en Hilke nemen je in Opvliegers Girls on Fire 2 mee op een muzikale reis waar opvliegers en hilariteit hand in hand gaan. Het leukste avondje uit met vriendinnen (en je beste vriend)!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Goudse Schouwburg in Gouda. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Goudse Schouwburg in Gouda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Opvliegers - Girls on Fire 2 in Goudse Schouwburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Linda Wagenmakers , Lone van Roosendaal

Foto Linda Wagenmakers te Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome Foto Linda Wagenmakers te Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome Foto Linda Wagenmakers te Het Grote songfestivalfeest - 16/11 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 3 foto's van Linda Wagenmakers

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws