concert: The Analogues in Nieuwe Luxor Theater op WOENSDAG 16 OKTOBER 2024

  • The Analogues
    The Analogues - 01/06 - Ziggo Dome
    © Ans van Heck
  • The Analogues
    The Analogues - 01/06 - Ziggo Dome
    © Ans van Heck
WO.
16 OKT
THE ANALOGUES 20:00 uur Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
2024
Hoofdprogramma The Analogues

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

The White Album is het meest diverse en eclectische album van The Beatles. The Analogues spelen het integraal, met blazers en strijkers en met behulp van hetzelfde instrumentarium dat The Beatles destijds gebruikten.


Beatles-connaisseurs beschouwen The White Album als het meest ‘eigenwijze’ dat The Beatles tijdens de studio-jaren hebben gemaakt. Enerzijds ging de band na een fase van wilde experimenten en complexe arrangementen weer terug naar de basis, en het album laat horen dat The Beatles niet alleen muzikaal vernieuwend waren, maar ook gewoon een steengoede rock ’n’ roll band. Anderzijds zorgden persoonlijke strubbelingen ervoor dat er veel ‘eenmansprojecten’ op de plaat staan, en achteraf kunnen we zeggen: gelukkig maar.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Analogues in Nieuwe Luxor Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Analogues

Foto The Analogues te The Analogues - 01/06 - Ziggo Dome Foto The Analogues te The Analogues - 16/09 - Ziggo Dome Foto The Analogues te Bospop 2023 Foto The Analogues te The Analogues - 16/09 - Ziggo Dome Foto The Analogues te Bospop 2023 Foto The Analogues te The Analogues - 16/09 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 38 foto's van The Analogues

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws