concert: Symfonie van het water in Nieuwe Luxor Theater op ZATERDAG 12 OKTOBER 2024

  • Berget Lewis
    Holland Zingt Hazes - 11/03 - Ziggo Dome
    © Peter in ´t Hout
  • Lucas Hamming
    Rigby - 06/10 - Tivoli
    © Marieke Waalwijk
ZA.
12 OKT
SYMFONIE VAN HET WATER 20:00 uur Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
2024

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Symfonie van het Water is een indrukwekkend visueel muziekspektakel waarvoor Nederlandse topartiesten zich hebben laten inspireren door het werk van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Ter ere van het 200-jarig bestaan van de KNRM zingen de artiesten de grootste hits die symbool staan voor Nederland Waterland en het unieke werk van de KNRM.

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Symfonie van het water in Nieuwe Luxor Theater plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Berget Lewis , Elske DeWall , Eric van Tijn , Fleur , Het Nederlandse Symfonieorkest , Lucas Hamming , Stef Bos

Foto Berget Lewis te Ribs & Blues 2006 Foto Berget Lewis te Culinesse 2022 Foto Berget Lewis te Culinesse 2022 Foto Berget Lewis te Holland Zingt Hazes - 11/03 - Ziggo Dome Foto Berget Lewis te Culinesse 2022 Foto Berget Lewis te Culinesse 2022
 
Bekijk alle 13 foto's van Berget Lewis
Bekijk alle 16 foto's van Elske DeWall
Bekijk alle 18 foto's van Fleur
Bekijk alle 130 foto's van Lucas Hamming
Bekijk alle 9 foto's van Stef Bos

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws