concert: Floor Jansen - Strijdlust in De Oosterpoort op WOENSDAG 24 SEPTEMBER 2025

  • Floor Jansen
    Floor Jansen - 23/01 - Doornroosje
    © Jarka van der Velden
  • Floor Jansen
    Floor Jansen - 30/01 - 013
    © Marc de Jong
WO.
24 SEP
FLOOR JANSEN - STRIJDLUST De Oosterpoort, Groningen
2025
Hoofdprogramma Floor Jansen
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Floor Jansen - Strijdlust in De Oosterpoort
Tickets Floor Jansen - Strijdlust:
Weet waar je koopt!
wo 24 sep
De Oosterpoort, Groningen
€ 45,60 - 52,60

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Met Strijdlust zal Floor volgend jaar verschillende Nederlandse theaters aandoen, waarbij haar krachtige stem en indrukwekkende podiumperformance centraal staan. Het leven overvalt je soms, en in Floor Jansen's geval was dat met overweldigende intensiteit. Geconfronteerd met een reeks uitdagingen die zowel persoonlijk als professioneel waren, stond ze voor een keuze: opgeven of doorvechten. Ze koos voor strijdlust.

In haar nieuwe show neemt Floor je mee op een emotionele reis door de hoogte- en dieptepunten van haar recente ervaringen, met tekst en muziek. Deze voorstelling is een krachtige herinnering dat zelfs in onze donkerste momenten, we de kracht kunnen vinden om door te gaan en te excelleren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Floor Jansen - Strijdlust in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Floor Jansen

Foto Floor Jansen te Floor Jansen - 03/09 - Openluchttheater Hertme Foto Floor Jansen te Floor Jansen - 15/07 - Het Zomer Theater Foto Floor Jansen te Floor Jansen - 08/12 - AFAS Live Foto Floor Jansen te Floor Jansen - 1/9 - Afas Live Foto Floor Jansen te Floor Jansen - 1/9 - Afas Live Foto Floor Jansen te Floor Jansen - 03/09 - Openluchttheater Hertme
 
Bekijk alle 133 foto's van Floor Jansen

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws