concert: Heartworms in Melkweg op MAANDAG 03 MAART 2025

  • Heartworms
    Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - woensdag
    © Anne-Marie Kok
  • Heartworms
    Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - woensdag
    © Anne-Marie Kok
MA.
03 MRT
HEARTWORMS OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2025
Hoofdprogramma Heartworms
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Heartworms in Melkweg
Tickets Heartworms:
Weet waar je koopt!
ma 03 mrt
Melkweg, Amsterdam
€ 18,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

De gothic postpunk van Heartworms, vernoemd naar het gelijknamige album van The Shins, haalt niet alleen inspiratie uit The Shins, maar ook uit iconen als The Clash en Siouxsie and The Banshees. Achter deze opkomende naam uit de Britse postpunk-scene gaat Jojo Orm schuil. Met haar fascinatie voor militaire geschiedenis creëert ze donkere, goth-geïnspireerde postpunk vol rauwe gitaarlicks. Op het eigenzinnige label Speedy Wunderground ontstond haar debuut EP 'A Comforting Notion', met niemand minder dan Dan Carey (bekend van Wet Leg en Fontaines D.C.) achter de knoppen. Volgens 3voor12 is Heartworms 'de allercoolste band van het moment op liefhebberslabel Speedy Wunderground'— een avond die je als liefhebber van de nieuwe Britse postpunk-wave absoluut niet mag missen!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 18 oktober 2024 11:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Heartworms in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Heartworms

Foto Heartworms te Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - woensdag Foto Heartworms te Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - woensdag Foto Heartworms te Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - woensdag Foto Heartworms te Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - woensdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Heartworms

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws