concert: Novastar in Arenberg Schouwburg op VRIJDAG 10 JANUARI 2025

  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra
  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra
VR.
10 JAN
NOVASTAR 20:00 uur Arenberg Schouwburg, Antwerpen
2025
Hoofdprogramma Novastar

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Al jaren krijgt Joost de vraag van fans naar een carrière-overzicht met zijn grootste hits uit zijn rijke oeuvre. Het antwoord op die vraag was altijd even kort als duidelijk: nee. Achteruitkijken is immers geen optie in de wereld van Joost Zweegers. ‘Be great or be gone’ is de slogan die al vele jaren boven zijn piano hangt. De slagzin die ervoor zorgt dat Novastar ook nu nog relevanter dan ooit is en die ervoor zorgt dat deze songwriter blijft parels afleveren (zie ook het nummer ‘Look At You Now’)

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Arenberg Schouwburg in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Arenberg Schouwburg in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Novastar in Arenberg Schouwburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Novastar

Foto Novastar te Novastar/ Sue The Night/ Bertolf - 16/10 - Groenmarktkerk Foto Novastar te Pinkpop 2009 Foto Novastar te Rock Zottegem 2015 Foto Novastar te Novastar - 13/05 - Melkweg Foto Novastar te Nirwana Tuinfeest 2019 - Zaterdag Foto Novastar te Novastar - 16/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 142 foto's van Novastar

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws