concert: Beans & Fatback in Slachthuisterrein op VRIJDAG 28 FEBRUARI 2025

  • Beans & Fatback
    Grote opening - 04/11 - Gebr. De Nobel
    © Arend Jan Hermsen
  • Beans & Fatback
    Metropolis 2010
    © Marcel Poelstra
VR.
28 FEB
BEANS & FATBACK 20:00 uur Slachthuisterrein, Haarlem
2025
Hoofdprogramma Beans & Fatback

EXTRA INFORMATIE

Een explosieve mix van blues, soul, rock en funk, dat is het handelsmerk van de Nederlandse band Beans & Fatback. Hun laatste album is alweer tien jaar oud, maar op 10 januari komt de band terug met hun vierde plaat Hold Fast. Verwacht een mix van stuwende rock-‘n-roll en garagerock, geïnspireerd door Jon Spencer Blues Explosion, New York Dolls en Lou Reed – het album is dan ook een ode aan de ongeremde energie van de New Yorkse post-punkscene van eind jaren zeventig. Eerste single Black And Blue verscheen in september en is een lekkere rocker die het ook goed doet op de dansvloer!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Slachthuisterrein in Haarlem. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Slachthuisterrein in Haarlem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Beans & Fatback in Slachthuisterrein plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Beans & Fatback

Foto Beans & Fatback te Metropolis 2010 Foto Beans & Fatback te Metropolis 2010 Foto Beans & Fatback te Indian Summer Festival 2011 Foto Beans & Fatback te Grote opening - 04/11 - Gebr. De Nobel Foto Beans & Fatback te Metropolis 2010 Foto Beans & Fatback te Metropolis 2010
 
Bekijk alle 18 foto's van Beans & Fatback

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws