concert: Lenny Kravitz in Ziggo Dome op MAANDAG 24 MAART 2025

  • Lenny Kravitz
    Mawazine 2012
    © Jasper van Vugt
  • Lenny Kravitz
    Lenny Kravitz - 7/7 - Ahoy
MA.
24 MRT
LENNY KRAVITZ 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2025
Hoofdprogramma Lenny Kravitz
Bestel tickets voor dit concert
ma 24 mrt
€ 64,96 - 137,76
Start voorverkoop: woensdag 23 oktober 08:00 uur Nog dg uur min sec tot voorverkoop begint
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint

EXTRA INFORMATIE

De Blue Electric Light Tour 2025 zet voort wat Billboard de 'Lennaissance' noemt, een nieuwe periode van wereldwijd succes voor Kravitz, die in mei zijn twaalfde en veelgeprezen studioalbum 'Blue Electric Light' uitbracht. Meer hoogtepunten voor Lenny Kravitz in 2024: een ster op de Hollywood Walk of Fame, de 'Music Icon Award' op de People’s Choice Awards, de 'Best Rock Award' tijdens de VMA's en de 'Fashion Icon Award' van het gerenommeerde CFDA. Afgelopen zomer trakteerde Kravitz Europa op onvergetelijke liveoptredens met favorieten uit Blue Electric Light en klassiekers uit zijn uitgebreide oeuvre.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ziggo Dome in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ziggo Dome in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lenny Kravitz in Ziggo Dome plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Lenny Kravitz

Foto Lenny Kravitz te Lenny Kravitz - 19/11 - Ziggo Dome Foto Lenny Kravitz te Lenny Kravitz - 19/11 - Ziggo Dome Foto Lenny Kravitz te Lenny Kravitz -24/06 - Ziggo Dome Foto Lenny Kravitz te Concert At Sea 2015 Foto Lenny Kravitz te Lenny Kravitz - 19/11 - Ziggo Dome Foto Lenny Kravitz te Pinkpop 2019 - Zondag
 
Bekijk alle 84 foto's van Lenny Kravitz

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws