concert: Mike in Melkweg op DINSDAG 11 MAART 2025

  • Mike
    Metropolis Festival 2023
    © Parcifal Werkman
  • Mike
    Metropolis Festival 2023
    © Parcifal Werkman
DI.
11 MRT
MIKE OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2025
Hoofdprogramma Mike
Bestel tickets voor dit concert
di 11 mrt
€ 19,50
Start voorverkoop: woensdag 23 oktober 10:00 uur Nog dg uur min sec tot voorverkoop begint
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

MIKE staat bekend om zijn introspectieve en subtiel diepzinnige teksten, waarin hij vaak thema’s als rouw, familie en identiteit onderzoekt, ondersteund door rustige, soulvolle muziek. De geliefde rapper heeft een lange weg afgelegd sinds hij golven maakte in de underground hiphopscene met het [sLUms]-collectief, dat in 2015 in New York werd gevormd. Sindsdien heeft hij talloze kritisch geprezen albums uitgebracht, tweemaal Pitchfork’s Best New Music-onderscheiding gekregen en getourd met artiesten als Blood Orange, Earl Sweatshirt, The Alchemist en Freddie Gibbs.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mike in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Mike

Foto Mike te Metropolis Festival 2023 Foto Mike te Metropolis Festival 2023 Foto Mike te Metropolis Festival 2023 Foto Mike te Metropolis Festival 2023
 
Bekijk alle 4 foto's van Mike