concert: Osees in Paradiso op ZONDAG 18 MEI 2025

  • Osees
    Osees - 09/07 - Paradiso
    © Susana Martins
ZO.
18 MEI
OSEES Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2025
Hoofdprogramma Osees
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Osees in Paradiso
Tickets Osees:
Weet waar je koopt!
zo 18 mei
Paradiso, Amsterdam
€ 24,00

EXTRA INFORMATIE

De hoeveelheid bands, platen en producties die John Dwyer op zijn kerfstok heeft staan neemt mythische vormen aan. Absolute paradepaard is en blijft toch wel 'zijn' Thee Oh Sees, inmiddels geschreven als OSEES. Na vele wisselingen in de formatie heeft Dwyer nu al een paar jaar de winnende samenstelling gevonden: Dan Rincon en Paul Quattrone als stuwende en synchroon lopend drumduo, Tim Hellman op bas, Tomas Dolas op toetsen en de manische John op gitaar en synths.

Sinds de oprichting in 1997 in San Francisco worden er meer dan dertig albums uitgebracht en vinden er ontelbare tours plaats die net zo goed aftandse kraakpanden als de grootste festivals aandoen. In 2024 kwam het meest recente wapenfeit 'SORC 80' uit.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 18 oktober 2024 17:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Osees in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Osees

Foto Osees te Osees - 09/07 - Paradiso Foto Osees te Osees - 09/07 - Paradiso Foto Osees te Osees - 09/07 - Paradiso Foto Osees te Osees - 09/07 - Paradiso Foto Osees te Osees - 09/07 - Paradiso Foto Osees te Osees - 09/07 - Paradiso
 
Bekijk alle 8 foto's van Osees

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen