concert: The Rasmus in TivoliVredenburg op WOENSDAG 26 NOVEMBER 2025

  • The Rasmus
    The Rasmus - 1/12 - Melkweg
    © Bianca Berger
  • The Rasmus
    The Rasmus - 1/12 - Melkweg
    © Bianca Berger
WO.
26 NOV
THE RASMUS Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2025
Hoofdprogramma The Rasmus
Bestel tickets voor dit concert
wo 26 nov
€ 34,34
Start voorverkoop: vrijdag 25 oktober 10:00 uur Nog dg uur min sec tot voorverkoop begint
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Met de release van hun gloednieuwe single "Rest In Pieces" markeert The Rasmus het begin van een duister en krachtig nieuw hoofdstuk. Bereid je voor op een spectaculaire show waar zware gitaren, futuristische elektronische geluiden en catchy hooks samenkomen. Dit is je kans om hun nieuwe muziek live te ervaren, naast alle klassiekers die ze tot één van Finland's grootste muzikale exporten hebben gemaakt. Met miljoenen verkochte albums wereldwijd en talloze awards op hun naam wordt dit een avond die je zeker niet mag missen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Rasmus in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Rasmus

Foto The Rasmus te The Rasmus - 1/12 - Melkweg Foto The Rasmus te The Rasmus - 21/11 - Melkweg Foto The Rasmus te The Rasmus - 21/11 - Melkweg Foto The Rasmus te The Rasmus - 21/11 - Melkweg Foto The Rasmus te Koninginnedag 2004 Foto The Rasmus te Pinkpop 2004 za/zo
 
Bekijk alle 41 foto's van The Rasmus

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws