concert: Zep in TivoliVredenburg op ZATERDAG 01 FEBRUARI 2025

ZA.
01 FEB
ZEP Pandora, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2025
Hoofdprogramma Zep
Bestel tickets voor dit concert
za 01 feb
€ 26,35
Start voorverkoop: woensdag 23 oktober 10:00 uur Nog dg uur min sec tot voorverkoop begint
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse drummer/bassist/gitarist/toetsenist/ producer/dj en allroundshowman ZEP mogen we met zijn lengte van 2.04 meter gerust een hele grote noemen. Die status bevestigde hij ook artistiek gezien afgelopen zomer op Lowlands, toen hij de X-Ray liet zweten zoals de X-Ray nog nooit heeft gezweet. ZEP combineert de energie van punk en hiphop met chaos en heisa en heeft live on stage niet genoeg aan één drumstel, vandaar ook dat hij er twee neerzet. Met zijn looppedaal maakt ZEP zijn beats on the spot en hij neemt gastartiesten mee om zijn eenmansshow te verrijken. Don’t break your neck!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Zep in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Zep

Foto Zep te Lowlands 2024 - Zondag Foto Zep te Lowlands 2024 - Zondag Foto Zep te Waterpop 2024 Foto Zep te Lowlands 2024 - Zondag Foto Zep te Lowlands 2024 - Zondag Foto Zep te Waterpop 2024
 
Bekijk alle 9 foto's van Zep