concert: Maverick Sabre in Tolhuistuin op VRIJDAG 21 FEBRUARI 2025

VR.
21 FEB
MAVERICK SABRE Club, 19:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2025
Hoofdprogramma Maverick Sabre
Bestel tickets voor dit concert
vr 21 feb
€ 18,00
Start voorverkoop: vrijdag 25 oktober 11:00 uur Nog dg uur min sec tot voorverkoop begint
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint

EXTRA INFORMATIE

Sinds hij tien jaar geleden begon met het uitbrengen van muziek heeft Maverick Sabre maar één doel voor ogen gehad: albums maken die zo dicht mogelijk bij de harten van de mensen komen. Geboren in Hackney, Stoke Newington, verhuisde Maverick naar Ierland op vierjarige leeftijd en bracht zijn vormende jaren door in County Wexford voordat hij op zijn zeventiende terugkeerde naar Londen. Opgevoed met een rijk muzikaal dieet van blues, folk en country, doorgegeven door zijn vader, ontwikkelde hij een vroege en blijvende passie voor muziek. Deze liefde groeide toen hij zichzelf onderdompelde in de Ierse hiphopscene als een jonge tiener, waar hij al snel erkenning kreeg als een MC en producer.

In de loop der jaren ontwikkelde zijn geluid zich tot een onderscheidende fusie van diverse invloeden, waarbij hij inspiratie putte uit baanbrekers als The Stone Roses, The Beatles, Tupac, Cymande, 9th Wonder, DJ Premier en Nas. Met zijn kenmerkende soepele vocalen is hij trouw gebleven aan zijn doel en synoniem geworden voor eerlijke, soulvolle songwriting. 18 oktober jl. heeft hij zijn vijfde album ‘Burn The Right Things Down’ uitgebracht.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Tolhuistuin in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Tolhuistuin in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Maverick Sabre in Tolhuistuin plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]