concert: Goldie Boutilier in Paradiso op VRIJDAG 28 FEBRUARI 2025

VR.
28 FEB
GOLDIE BOUTILIER Kleine Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2025
Hoofdprogramma Goldie Boutilier
Bestel tickets voor dit concert
vr 28 feb
€ 17,00
Start voorverkoop: vrijdag 25 oktober 11:00 uur Nog dg uur min sec tot voorverkoop begint
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint

EXTRA INFORMATIE

Goldie Boutilier is een Canadese singer-songwriter wiens muziek bekend staat om haar cinematografische kwaliteit en de verkenning van tragische romantiek, glamour en melancholie. Goldie trad voor het eerst op toen ze vijf jaar oud was en gebruikte het sloopbedrijf van haar familie als oefenruimte. Op haar 21e tekende ze haar eerste platencontract bij Interscope Records.

Haar aankomende EP, The Actress, belooft haar beste release tot nu toe te worden. Het schrijfproces bracht haar op een reis van integriteit, puurheid, kwetsbaarheid en een helende terugkeer naar zichzelf. Dit zijn de ware verhalen van Goldie Boutilier over de machtsstrijd om controle te hebben over haar eigen carrière, het misbruikt worden door ‘The Man’, ontdekken hoeveel ze kon opofferen voor haar dromen en de kracht vinden om ondanks alles door te blijven gaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Goldie Boutilier in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]