concert: B-Real in Hedon op ZONDAG 01 DECEMBER 2024

  • B-Real
    Serial Killers - 25/3 - Patronaat
    © Tim van Veen
  • B-Real
    Serial Killers - 25/3 - Patronaat
    © Tim van Veen
ZO.
01 DEC
B-REAL Grote zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2024
Hoofdprogramma B-Real
Bestel tickets voor dit concert
zo 01 dec
€ 43,50
Start voorverkoop: zaterdag 26 oktober 10:00 uur Nog dg uur min sec tot voorverkoop begint
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Niemand minder dan B-Real van Cypress Hill komt op zondag 1 december voor een eenmalige Nederlandse show naar Zwolle. Het hiphop icoon is bekend vanwege zijn nasale, unieke stemgeluid en politiek geladen teksten en geeft voor het eerst een optreden in Zwolle.

Cypress Hill werd beroemd met hits als "Insane in the Brain" en "How I Could Just Kill a Man", waarmee ze een belangrijke bijdrage leverden aan de populariteit van West Coast rap en Latijns-Amerikaanse invloeden in hiphop. Naast zijn werk met Cypress Hill is B-Real ook actief als soloartiest en producer, en heeft hij verschillende andere muzikale projecten, zoals Prophets of Rage, op zijn naam staan! Hij werkte met tal van grote andere artiesten als Snoop Dogg, Eminem, D12, Fat Joe, Xzibit, Danny Brown, Redman, Method Man en tal van andere grote rappers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Hedon in Zwolle. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat B-Real in Hedon plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van B-Real

Foto B-Real te Serial Killers - 25/3 - Patronaat Foto B-Real te Serial Killers - 25/3 - Patronaat Foto B-Real te Serial Killers - 25/3 - Patronaat Foto B-Real te Serial Killers - 25/3 - Patronaat Foto B-Real te Serial Killers - 25/3 - Patronaat Foto B-Real te Serial Killers - 25/3 - Patronaat
 
Bekijk alle 7 foto's van B-Real

Gerelateerd nieuws