concert: Kyteman's Hiphop Orkest in Luxor Live op VRIJDAG 22 MEI 2009

VR.
22 MEI
KYTEMAN'S HIPHOP ORKEST Grote zaal / Main hall, 21:00 uur Luxor Live, Arnhem
2009
Hoofdprogramma Kyteman's Hiphop Orkest

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 22 mei 2009.
Dat is 5599 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Kyteman's Hiphop Orkest in Luxor Live is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 22 mei
Kyteman's Hiphop Orkest
Luxor Live, Arnhem

EXTRA INFORMATIE

Kyteman’s Hiphop Orkest
Alle tekenen wijzen erop: 2009 kon wel eens hét jaar van Kyteman en zijn 20-koppige hiphoporkest worden. Het jaar startte voorspoedig op het Groningse Noorderslag. Binnen tien minuten stond de zaal volledig op zijn kop. De recensies liegen er ook niet om. Unaniem wordtKyteman bejubeld.
Kyteman leerde het vak op het podium en speelt al sinds hij zes jaar is trompet. Hij dirigeert zijn hiphoporkest, een megaband met blazers, strijkers en negen rappers, met vaste hand en hoge hoed. Het gezelschap combineert op sublieme wijze hiphop met deels akoestische muziek en speelt een perfect uitgevoerde, afwisselende en originele set waar het plezier vanaf spat. Energiek, divers, explosief, rauw en soms ingetogen fluisterend: Kyteman verlegt de grenzen van de hiphop en heeft de lat een flink stuk hoger gelegd. ‘Zelden klonk hiphop live zo energiek en betoverend.’ (NRC)
www.kyteman.com

Foto's van Kyteman's Hiphop Orkest

Foto Kyteman's Hiphop Orkest te Appelpop 2009 Foto Kyteman's Hiphop Orkest te Bevrijdingsfestival Overijssel 2009 Foto Kyteman's Hiphop Orkest te Kyteman's Hiphop Orkest - 27/3 - Mezz Foto Kyteman's Hiphop Orkest te Kyteman's Hiphop Orkest - 27/3 - Mezz Foto Kyteman's Hiphop Orkest te Paaspop Schijndel 2009 Foto Kyteman's Hiphop Orkest te Paaspop Schijndel 2009
 
Bekijk alle 46 foto's van Kyteman's Hiphop Orkest

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest