concert: Ian Siegal Band in De Kade Productiehuis op WOENSDAG 31 MEI 2006

  • Ian Siegal
    Bluesfestival Hoogeveen 2014
    © René Obdeijn
  • Ian Siegal
    Bluesfestival Hoogeveen 2014
    © René Obdeijn
WO.
31 MEI
IAN SIEGAL BAND Grote Zaal, 21:00 uur De Kade Productiehuis, Zaandam
2006
Hoofdprogramma Ian Siegal
Toegang 15

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 31 mei 2006.
Dat is 6686 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De in Londen woonachtige zanger/gitarist Ian Siegal maakte afgelopen jaar grote indruk als zanger van de Lee Sankey Group en van ex-Rolling Stones bassist Bill Wyman. Mede op hun aandringen maakte hij de stap naar een solo carrière.
Zijn opmerkelijk diverse en expressieve stemgeluid heeft de passie van Otis Redding, maar ook het raspende van Tom Waits en het knauwende van Dr. John.
Naast een fantastische zanger, is de charismatische Siegal ook een zeer getalenteerde slide gitarist, die zelfs in zijn eentje op een groot podium een breed publiek ademloos weet te boeien.
Met een container vol aan lovende recensies krijgt hij steeds meer voet aan het vaste land. In Nederland speelde hij o.a. in 2003 samen met Lee Sankey op North Sea Jazz en was hij aanwezig op Eurosonic begin 2004 en bij Barend en van Dorp.
Vorig jaar was hij een van de hoogtepunten op de night of The Blues,onder andere in het Zaantheater.
Voorverkoop start woensdag 15 maart.

Foto's van Ian Siegal

Foto Ian Siegal te Ian Siegel - 27/08 - Podium Victorie Foto Ian Siegal te Ian Siegel - 27/08 - Podium Victorie Foto Ian Siegal te Ian Siegel - 27/08 - Podium Victorie Foto Ian Siegal te Ramblin' Roots 2021 Foto Ian Siegal te Ian Siegel - 27/08 - Podium Victorie Foto Ian Siegal te Ribs & Blues 2022
 
Bekijk alle 42 foto's van Ian Siegal

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws