concert: Jungle By Night in Luxor Live op VRIJDAG 23 SEPTEMBER 2011

  • Jungle By Night
    Summer Square 2012
    © Marieke Waalwijk
  • Jungle By Night
    Dijkpop 2012
VR.
23 SEP
JUNGLE BY NIGHT Grote zaal / Main hall, 20:30 uur Luxor Live, Arnhem
2011
Hoofdprogramma Jungle By Night
Toegang 12,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 23 september 2011.
Dat is 4761 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Nigeriaanse afrobeat en Ethiopische jazz met een Westerse rock attitude.

Een allegaartje van familie, vrienden en kennissen vormde de basis van het negenkoppige Jungle by Night, dat meteen een buzz in de hoofdstad veroorzaakte. Niet alleen omdat ze nu eens geen britpop spelen, maar ook omdat hun eerste plaat op ultramodern 7" vinyl uitkwam.
Grote inspirators zijn Fela Kuti, met wiens voormalige bandleden ze ooit een keer mochten jammen, en Ethiopische jazzlegende Mulatu Astatke. En dat vermengd met een Westerse rock attitude levert dat spannende muziek op met spetterende blaaspartijen.
Ze speelden van kraakpand tot Heineken Music Hall, van de Melkweg tot Into The Great Wide Open waar ze het publike lieten swingen en zweten en toonden zich daarmee klaar voor alle soorten podiums. In april 2011 verscheen hun EP, in een live setting opgenomen in een oud kaaspakhuis, warm en vol soul, zoals op het podium.

Foto's van Jungle By Night

Foto Jungle By Night te Waterpop 2013 Foto Jungle By Night te Festival Mundial 2015 Foto Jungle By Night te Concert at Sea 2023 Vrijdag Foto Jungle By Night te Sziget 2023 - Zaterdag Foto Jungle By Night te Welcome To The Village 2018 - Vrijdag Foto Jungle By Night te PITCH 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 109 foto's van Jungle By Night

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest