Winnen: 2x2 kaarten voor Isobel Campbell & Mark Lanegan

Door Sheryla op 10 september 2010 - 12:43 1 De Schotse zangeres Isobel Campbell zong in Belle & Sebastian en de Amerikaan Mark Lanegan kennen we van Screaming Trees en Queens of the Stone Age.

De hese fluisterstem van Isobel Campbell in combinatie met de diepe rauwe stem van Mark Lanegan klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar blijkt toch doeltreffend te zijn. Nadat zij beiden solo zijn gegaan vonden zij elkaar in 2005 op het album 'Ballad of the Broken Seas', in 2008 op 'Sunday at Devil Dirt' en afgelopen maand is het derde album 'Hawk' van dit duo verschenen.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het optreden van Isobel Campbell en Mark Lanegan op zondag 19 september in de Effenaar te Eindhoven.

Wil jij graag bij dit concert aanwezig zijn? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen en in je Agendainfo aangeven dat je graag naar Isobel Campbell & Mark Lanegan wilt. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Isobell Campbell & Mark Lanegan zou willen) voor 17 september naar [email protected] onder vermelding van 'Campbell & Lanegan’ en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



CaroEmeraldnews8

EXTRA HMH-SHOW VOOR CARO EMERALDHet lijkt erop dat Caro Emerald voorlopig nog steeds niets aan populariteit...

Paradiso Amsterdam1

ROCK 'N ROLL UNDERGROUND IN PARADISO Op donderdag 4 november staat Paradiso in het teken van Rock 'n Roll...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.