Dizkuzz en The Spirit That Guides Us in EKKO

Door HansHilberts op 20 april 2006 - 23:08 Op zondag 23 april is Dizkuzz weer terug in Ekko in Utrecht. Ditmaal gaat het om de vraag: Hoe kom je op het podium? In anderhalf uur tijd kom je onder andere te weten wat je moet doen om geboekt te worden, waar een programmeur op let en wat de rol van een boekingskantoor is. Dit keer in het panel twee programmeurs, een bassist en een boeker.

Deze keer in het panel: Joep Smeets (programmeur van Ekko en dj), Jacco van Lanen (Mana Music), Robert Meijerink (programmeur van Doornroosje en programmamaker van EuroSonic) en Joost Oskamp (bassist van Taxi to the ocean). Gespreksleider is Arjo Klingens - gitariste/zangeres/songwriter van onder meer La Kidda en Drillem. Daarnaast verzorgt zij gastlessen aan diverse conservatoria en de Rockacademie in Tilburg. Voor Dizkuzz is zij de vaste gespreksleider.


Aanvang 16:00 uur, zaal open 15:45 uur. Gratis toegang, reserveren via mail aanbevolen. Na afloop krijg je 2,50 korting bij reservering voor Dizkuzz op het optreden van punkband The Spirit That Guides Us

Kijk voor de verdere details op www.dizkuzz.nl reserveren op [email protected].


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Borsato, Marco

MARCO BORSATO GAAT WEER OPTREDENIn oktober geeft Marco Borsato vier concerten in het Gelredome in Arnhem....

KANE_dinand

KANE WEER NAAR HET MALIEVELD Vorig jaar gaf Kane al een optreden op het Malieveld in het kader van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.