Camel weer op de planken

Door Daphne_W op 28 maart 2013 - 16:31 De Britse progressieve rockband Camel keert tien jaar na de afscheidstournee terug met een Tour. Gitarist en zanger Andrew Latimer is altijd de constante factor gebleven, verder is de band vaak van bezetting veranderd. Op vrijdag 25 oktober zal de band Oosterpoort in Groningen aandoen en op 26 oktober Melkweg, Amsterdam.

De tour is een viering van het leven en Camel’s veertigjarige carrière, en een ode aan Peter Bardens, een voormalig bandlid die stief aan kanker.

De kaartverkoop van Oosterpoort start vrijdag 29 maart om 10 uur via de website en 12 uur aan de kassa en de kaarten kosten €45 excl. servicekosten. Kaarten voor Melkweg gaan 30 maart in de voorverkoop en kosten €50 + lidmaatschap.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hugh Laurie

HUGH LAURIE NAAR KONINKLIJK CIRCUS Hugh Laurie , beter bekend als dokter House uit de gelijknamige serie, komt...

The Fortunate Sons

WINNEN: 2X2 TRIBUTEBAND CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL Op zaterdag 6 april staat The Fortunate Sons in de Duycker in Hoofddorp....

REACTIES

Avatar Sailor
do 28 mrt 2013 22:23

Sailor Het is geweldige muziek, maar >60 Euro (inclusief lidmaatschap, servicekosten ideal(melkweg)) is wel erg veel geld.Ik ben nog nooit in de Oosterpoort in Groningen geweest (heb alleen maar goede berichten gehoord).Dit zou een reden kunnen zijn om toch naar dit concert te gaan. Met zulke prijzen kan er een hotelletje ook nog wel van af.

 0
Avatar Infadel
vr 29 mrt 2013 08:08

Infadel volstrekt lachwekkend dit

 1
Avatar Sailor
vr 31 jan 2014 00:41

Sailor Hmmm, reagerend op mijn reactie van een jaar geleden. Ik heb net kaartjes gekocht voor het optreden in Paradiso van 2 maart 2014. SSTT niet doorvertellen. Daar gaat mijn naam van kenner/specialist.Gniffel, Gniffel. Met andere woorden: Dit wordt 1 van de beste concerten van dit jaar!!!!!!!!!!!!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.