Winnen: 3x2 kaarten Tomorrow's World in Melkweg

Door Daphne_W op 08 mei 2013 - 11:43 1 Jean-Benoît Dunckel (Air) en Lou Hayten (New Young Pony Club) vormen samen het duo Tomorrow's World en op 17 mei staan ze in de Amsterdamse paradiso. Ze maken donkere, filmische elektropop. Duistere elektronica à la het legendarische Suicide wordt gecreëerd door Dunckel met zijn vintage drummachines en analoge keyboards, de verleidelijke, bitterzoete zang van Lou Hayten compenseert hier goed mee.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Tomorrow's World in Melkweg op 17 mei.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Tomorrow's World in Melkweg wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Tomorrow's World in Melkweg'.

Deze actie loopt tot 14 mei 2013.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ZOOmeravond Artis1

PROGRAMMA ZOOMERAVONDEN IN ARTIS MET O.A. CLAW BOYS...Dit jaar is het de 10e keer dat de ZOOmeravonden worden gehouden in Artis....

mayerhawtorne1

BITTERZOET VOOR MAYER HAWTHORNE De Amerikaanse soulzanger Mayer Hawthorne komt naar Nederland. Hij staat op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.