Winnen: 2x2 kaarten voor Together Fest in de Effenaar

effenaargroot
Winnen: 2x2 kaarten voor Together Fest in de Effenaar
Door ThomasS op 16 februari 2016 - 12:40 1 Hardcorepunkliefhebbers opgelet! Op zondag 28 februari vindt Together Fest plaats in Eindhoven. De bands Gorilla Biscuits, Modern Life Is War en Touché Amoré staan op het affiche.

Zou jij hier bij willen zijn? Dat kan! Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Together Fest in de Effenaar op zondag 28 februari!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Together Fest'.

Deze actie loopt t/m 22 februari.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



De Pul2

URIAH HEEP GEEFT CONCERT IN DE PUL EN CULTUURPODIUM...De Britse rockband Uriah Heep geeft een concert op 13 mei 2016 in De Pul te...

AB

LUKA BLOOM PRESENTEERT NIEUW ALBUM IN AMSTERDAM EN... Luka Bloom komt naar Amsterdam en Brussel. Hij presenteert zijn nieuwe album...

REACTIES

Avatar deBoor
ma 22 feb 2016 11:33

deBoor Gorilla Biscuites ! Yes !

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.