The Blaze onderweg naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique

the blaze
The Blaze onderweg naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique
Door rtheijssen op 07 september 2018 - 11:00 1 The Blaze is een nieuw electronicaduo uit Frankrijk. Ze vallen op door hun mix van briljante nummers en sterke videoclips, die ze zelf regisseren en produceren. Afgelopen zomer was The Blaze al te zien op Lowlands en Pukkelpop en volgend jaar maart komen hier ook twee clubshows in Brussel en Utrecht bij.

Enkele dagen na de release van hun debuut album 'Dancehall' kondigen de neefjes Jonathan en Guillaume Alric aan dat ze 11 maart optreden in de Ancienne Belgique (Brussel) en 14 maart in TivoliVredenburg (Utrecht).

11-03-2019 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (Koop hier je tickets) De tickets kosten 30,00 euro inclusief servicekosten en de voorverkoop start op 14 september om 10:00 uur.

14-03-2019 - TivoliVredenburg, Utrecht (Koop hier je tickets). De tickets kosten 22,25 inclusief servicekosten en de voorverkoop start op 14 september om 10:00 uur.






Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Shirma rouse

SHIRMA ROUSE GEEFT ZESTAL TRIBUTE CONCERTEN Vanaf 16 september gaat Shirma Rouse een zestal akoestische concerten geven...

Slash

SLASH IN FEBRUARI TE ZIEN IN AFAS LIVE EN KONINKLIJK... Op zondag 24 februari is Slash samen met Myles Kennedy en TriConspiracy...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.