Extra afscheidsconcert van Ennio Morricone in Antwerpen

Ennio Morricone
Extra afscheidsconcert van Ennio Morricone in Antwerpen
Door sjoertb op 16 oktober 2018 - 10:32 Tijdens de afscheidstournee van Ennio Morricone treedt de beroemde filmmuziek-componist nog een extra keer op in België. Op 24 november is hij al te zien in Brussel. Nu is bekendgemaakt dat hij nog een laatste keer in Vlaanderen langskomt op 13 februari in het Antwerpse Sportpaleis.

Daar presenteert de 90-jarige maestro samen met een 200-koppig orkest en koor zijn ’60 Years of Music’ met natuurlijk de klassiekers uit ‘The Mission’ en de Sergio Leone films 'The Good, The Bad and The Ugly' en 'Once upon a time in the West'. Verder valt de componist niet graag in herhaling in dezelfde tour en laat hij nieuwe hoogtepunten horen tijdens de extra show.

Tickets voor Ennio Morricone in Sportpaleis op 13 februari zijn hier verkrijgbaar. Vanaf vrijdag 19 oktober start de voorverkoop om 10 uur 's ochtends.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Glen Hansard

CARRÉ ONTVANGT IERSE ZANGER GLEN HANSARD IN MAARTIn het voorjaar komt Glen Hansard naar Nederland. De muzikant en acteur uit...

p!NK

P!NK NAAR ROCK WERCHTER EN JOHAN CRUIJFF ARENA Gisteren konden we dankzij een te vroeg gepubliceerde pagina al melden dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.