The Vamps naar De Melkweg en Ancienne Belgique

The Vamps
The Vamps naar De Melkweg en Ancienne Belgique
Door xingan op 27 mei 2019 - 11:53 The Vamps komen terug naar Nederland en België. Op zaterdag 2 november staat de band in de Melkweg en op dinsdag 5 november in de Ancienne Belgique in Brussel.

De vier jongens begonnen in eerste instantie met het maken van YouTube covers, maar wisten al snel de aandacht van het grote publiek op zich te vestigen. In 2014 brachten zij hun debuutalbum ‘Meet The Vamps’ uit, en scoorde daarna grote hits met ‘Can We Dance’ en ‘All Night’. De band stond in het voorprogramma van Taylor Swift, en werkte samen met onder andere Demi Lovato, Shawn Mendes en Conor Maynard. Onlangs hebben zij hun nieuwe EP ‘Missing You’ uitgebracht.

Wij waren bij hun concert in Paradiso ongeveer een jaar geleden. We maakten dit fotoverslag van the Vamps.

Tickets voor de show in De Melkweg kosten €32,20 en zijn hier verkrijgbaar. Tickets voor de show in de Ancienne Belgique €28 en zijn hier verkrijgbaar. De kaarten voor beide concerten gaan vrijdag 31 mei om 10:00 in de verkoop. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor De Melkweg en hier een ticketreminder voor Ancienne Belgique.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Spot (Oosterpoort) news

EXTRA SHOW BLØF IN DE OOSTERPOORTGoed nieuws voor de Groningse Bløf fans; nadat het concert op 14 maart 2020...

Gelredome news

PAUL ELSTAK NAAR GELREDOME TER ERE 25E VERJAARDAG... Paul Elstak treedt op zaterdag 14 december op in de Gelredome ter ere van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.