Toots & The Maytals naar De Oosterpoort en Paradiso

toots
Toots & The Maytals naar De Oosterpoort en Paradiso
Door Kellyvermeer op 08 april 2020 - 15:07 Jamaicaanse band Toots & The Maytals komt in september dit jaar met afscheidstour 'The Last Tour' naar De Oosterpoort in Groningen en Paradiso in Amsterdam. Na een carrière van bijna 60 jaar, gaat de band er in 2020 mee stoppen. De band was voor het laatst in 2016 in Nederland voor een optreden in Metropool Enschede.

Al sinds de jaren 60 levert zanger en frontman Frederick Nathaniel ‘Toots’ Hibbert samen met The Maytals een essentiële bijdrage aan reggae muziek uit Jamaica. Toen de band in 1968 het nummer ''Do The Reggay'' uitbracht hadden ze een hit te pakken, maar ook een primeur, want ze waren de eerste muzikanten die het woord 'reggay' gebruikt hebben.

De tickets voor de show gaan op vrijdag 10 april om 10:00 in de verkoop. De tickets kosten tussen de €33,60 en €36,60 per stuk. Wil je graag naar de show? Koop hier je tickets voor de show van Toots & The Maytals in de Oosterpoort. Of wil je liever naar de show in Paradiso? Koop hier je tickets voor Toots & The Maytals.

Wil je een reminder als de tickets in verkoop gaan? Stel hier je reminder in voor de show in de Oosterpoort. Stel hier je reminder in voor de show in Paradiso.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Moddi

MODDI GEEFT OPTREDENS IN HET NAJAAR IN O.A. DOORNROOSJEDe Noorse artiest Moddi komt in het najaar naar Nederland. Hier geeft hij...

edwin evers

EDWIN EVERS BAND VERPLAATST 80'S CLUBTOUR NAAR... Radio DJ Edwin Evers heeft een eigen band, de Edwin Evers Band waarmee ze...

REACTIES

Avatar deHertog
di 14 apr 2020 08:21

deHertog Dit hebben ze in de afgelopen 10 jaar volgens mij al 3 keer aangekondigd... Maar t is Toots Hibbert wel gegund hoor, de man wordt over 2 jaar 80.

Hoe dan ook, maar weer een kaartje kopen als het echt de laatste keer gaat worden

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.