Alanis Morissette kondigt nieuwe datum concert in Ziggo Dome aan

Alanis Morissette
Alanis Morissette kondigt nieuwe datum concert in Ziggo Dome aan
Door Kellyvermeer op 24 juni 2020 - 13:32 1 Singer-songwriter Alanis Morissette heeft haar tourschema moeten aanpassen vanwege het coronavirus. Er stond een concert gepland op 6 oktober in de Ziggo Dome in Amsterdam, maar deze zal niet op deze datum doorgaan. Het concert is met meer dan een jaar uitgesteld naar 31 oktober 2021.

Alanis brak in 1995 door met haar album 'Jagged Little Pill'. Op dit album stonden hits als 'Ironic', 'Hand In My Pocket' en 'You Oughta Know'. In juli brengt Alanis haar nieuwe album uit met de titel 'Such Pretty Forks In The Road'.

De gekochte kaarten voor het concert blijven geldig. Tickethouders krijgen een mail van Ticketmaster met meer informatie over het concert en de tickets. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de show. Kaarten kosten tussen de €54,88 en €99,68. Wil jij graag bij de show van Alanis Morissette in de Ziggo Dome aanwezig zijn? Koop dan hier je kaarten.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Cruise on the Rocks

CRUISE ON THE ROCKS ORGANISEERT CORONAPROOF...Cruise on the Rocks gaat rockconcerten organiseren op het water. Er komen...

Basbronnews

FATIMA YAMAHA MET NIEUWE PLAAT OP TOUR LANGS... Fatima Yamaha , beter bekend als De Jeugd Van Tegenwoordig-producer Bas...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.