Face Tomorrow zendt afscheidsconcert in Rotown uit 2012 uit via YouTube

Face Tomorrow news_groot
Face Tomorrow zendt afscheidsconcert in Rotown uit 2012 uit via YouTube
Door Cartman91 op 03 februari 2021 - 15:13 In 2012 nam Face Tomorrow afscheid van het publiek met een afscheidstour. Aanstaande zondag (7 februari) om 20:30 uur zal de Rotterdamse formatie het afscheidsconcert in Rotown via hun YouTube-kanaal uitzenden. Dit optreden is gratis te bekijken!

Face Tomorrow was een band die zich liet inspireren door bands als Deftones, Radiohead, Quicksand, At The Drive In, Muse en Foo Fighters. Wereldwijd waren ze bekend, met optredens in onder meer Amerika, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Tsjechië. In Nederland en België hebben ze op o.a. Pukkelpop, Groezrock, Lowlands en Paaspop gespeeld.

Sinds kort hebben wij op podiuminfo.nl/livestreams een overzicht van livestream-concerten staan. Altijd handig om te zien wanneer jouw favoriete artiest live gaat!





Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TheWeekndnws

ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS CONCERTEN THE WEEKND...Goed en slecht nieuws voor The Weeknd fans: het slechte nieuws is dat de...

TivoliVredenburg

COLIN BENDERS EN VRIENDEN (OA. SPEEDY J, MAARTEN VOS... Colin Benders krijgt op 12 februari van TivoliVredenburg onder de werktitel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.