Happier Than Ever tournee van Billie Eilish langs Ziggo Dome en Sportpaleis

Billie Eilish
Happier Than Ever tournee van Billie Eilish langs Ziggo Dome en Sportpaleis
Door RobZ op 21 mei 2021 - 19:56 Goed nieuws voor fans van Billie Eilish. De Amerikaanse zangeres presenteert haar nieuwe album 'Happier Than Ever' op 30 juli. En natuurlijk wil ze dit werk voorstellen aan haar publiek. Daarom is de 'Happier Than Ever, The World Tour' aangekondigd.

Gelukkig slaat deze tournee Nederland en België niet over. In de zomer van 2022 is Billie Eilish eindelijk weer live aan het werk te zien! In juli 2020 zou Billie Eilish al in Ziggo Dome en Sportpaleis komen spelen, maar door de corona-epedimie zijn deze concerten geschrapt. In 2022 komt Billie alsnog naar de twee concertzalen. Op zaterdag 18 juni staat Billie Eilish in de Ziggo Dome te Amsterdam en op dinsdag 28 juni 2022 zal ze spelen in het Sportpaleis van Antwerpen. Dat zijn zalen van formaat. We zijn er achteraf gelukkig mee dat we Billie al aan het werk hebben gezien in de Melkweg en TivoliVredenburg. Dat leverde twee mooie fotoverslagen op. Zie hier Billie Eilish @ Melkweg en hier Billie Eilish @ TivoliVredenburg.

De nieuwe tournee zal ook in het teken staan van duurzaamheid. Billie Eilish werkt hiervoor samen met REVERB. Bij iedere show is er een op fans gericht Billie Eilish Action Village, dat zich focust op klimaatactie en klimaatrechtvaardigheid, het hosten en ondersteunen van BIPOC en klimaatorganisaties die door vrouwen worden geleid. Naast het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de tour, ondersteunt het initiatief projecten die broeikasgassen direct en meetbaar elimineren. Deze gezamenlijke inspanningen zullen de tour klimaatpositief maken: er wordt aanzienlijk meer uitstoot geëlimineerd dan de tour veroorzaakt.

Tickets voor de concerten van Billie Eilish in Ziggo Dome en het Sportpaleis gaan op vrijdag 28 mei om 10:00 uur in de vooverkoop. Tickets voor het concert in Amsterdam gaan over de digitale toonbank vanaf 43,68 euro. Via de volgende link koop je tickets voor Billie Eilish in de Ziggo Dome.

Kaarten voor het concert in het Sportpaleis te Antwerpen kosten tussen de 51,90 en 107,90 euro. Via deze link koop je tickets voor Billie Eilish in het Sportpaleis.

Natuurlijk kunnen we je een email sturen voor of op het moment dat de voorverkoop begint. Via deze link zet je een ticketreminder voor het concert in de Ziggo Dome en hier kan je terecht voor het concert in het Sportpaleis.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Barbara Pravi

BARBARA PRAVI (2E PLAATS SONGFESTIVAL) VOOR DRIE...Barbara Pravi, opgegroeid in een kunstenaarsfamilie in Parijs, is de grote...

Claw Boys Claw

CLAW BOYS CLAW MET NIEUWE SINGLE OP TOUR DOOR... De Amsterdamse punkband Claw Boys Claw heeft onlangs een nieuwe single (...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.