Inhaler volgend jaar april met nieuw album langs Koninklijk Circus en Paradiso

Inhaler
Inhaler volgend jaar april met nieuw album langs Koninklijk Circus en Paradiso
Door RobZ op 28 mei 2021 - 11:14 Sinds 2018 destilleren Elijah Hewson (gitaar/zang en zoon van U2-zanger Bono), Robert Keating (bas), Josh Jenkinson (gitaar) en Ryan McMahon (drums) aanstekelijke singles die de brug maken tussen indie-rock en stijlvolle popsongs. Geïnspireerd door acts als The Stone Roses, Joy Division, The Strokes en Interpol, grijpt hun inventieve geluid je bij de keel door middel van hun aanstekelijke energie. Topnummers als “My Honest Face”, “Ice Cream Sundae”, “We Have to Move On” en “Cheer Up Baby” bezorgden hen op korte tijd een solide status. Met Antony Genn achter de knoppen en de kostbare visie van Douglas Hart (voormalig bassist van The Jesus And Mary Chain), belooft ‘It Won’t Always Be Like This’, het debuutalbum dat in juli verschijnt, nu al een klassieker te worden.

De songs van het debuutalbum zullen met een wereldtournee aan het publiek worden voorgesteld. In april 2022 komt Europa aan de beurt en gelukkig worden België en Nederland niet overgeslagen. Op 24 april speelt Inhaler in Koninklijk Circus te Brussel en een dag later, op 25 april, staat Inhaler in Paradiso.

Tickets voor beide concerten gaan vrijdag 4 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor Inhaler in Paradiso en hier kan je terecht voor het concert van Inhaler in Koninklijk Circus. Je bent ongeveer 30 euro kwijt.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel hier een ticketreminder in voor het concert in Koninklijk Circus en Paradiso.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Luwten

LUWTEN KOMENDE ZOMER MET NIEUW ALBUM OP TOUR LANGS...De Amsterdamse band Luwten bracht eind april het album Draft uit. Met...

suzan & freek

NIEUWE CLUBTOUR SUZAN & FREEK LANGS 18 PODIA De carrière van Suzan & Freek verteld als een sprookje. Ze leren elkaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.