John Williams met RNB ICONS concert naar Ahoy

Hedon publiek
John Williams met RNB ICONS concert naar Ahoy
Door melissavkoldam op 08 november 2021 - 11:22 1 RTL-presentator John Williams gaat op 16 april 2022 een show in RTM Stage van Ahoy verzorgen. Met RNB Icons neemt Williams naar eigen zeggen de bezoekers terug naar de roemruchte discojaren. De optredens worden verzorgd door een live band en een aantal zangers waarvan de namen nog niet bekend gemaakt zijn. Eerder trok John Williams al twee theaterseizoenen langs de zalen met zijn succesvolle RNB Oldskool Hits shows.

Kaarten voor het evenement zijn al te koop. Er zijn tickets van €42,50 en van €47,50. Tickets voor de RNB Icons show in Ahoy koop je hier.

John Williams OVER "RNB ICONS”: "Na twee fantastische 'Oldskool Hits” seizoenen in het theater is het tijd voor de volgende stap. Voor deze liveshow in de RTM Stage gaan we opzoek naar verrassende combinaties van de grootste RNB hits van onze iconen van toen, maar óók van nu. Met zoveel talent op één podium wordt muzikaal vuurwerk niet geschuwd! Eén groot feest der herkenning, maar ik hoop vooral op een avond van onbegrensde muzikale saamhorigheid.”


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



placebonews.jpg

PLACEBO MET NIEUW ALBUM 'NEVER LET ME GO' NAAR ZIGGO...Volgend jaar komt de Britse rockband Placebo weer naar de lage landen....

AFAS Live

FRANZ FERDINAND MET 'HITS TO THE HEAD' TOUR LANGS... Franz Ferdinand kondigt vandaag Europese tourdata aan. Eerder deze week...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.