Yade Lauren naar Afas Live in september

Yade Lauren
Yade Lauren naar Afas Live in september
Door chloetzintzoglou op 10 maart 2022 - 10:31 Na haar debuutalbum Reflecties en haar eerste single-release als onafhankelijk artiest maakt Yade Lauren zich klaar voor haar grootste eigen show tot nu toe. Op 3 september staat ze in Afas Live te Amsterdam. De kaartverkoop start op vrijdag 11 maart. Yade Lauren was in oktober in corona-setting tweemaal te zien in Paradiso. Het is bijzonder te noemen dat haar derde concert in de Afas Live zal zijn. In juli speelt ze ook nog op het WOO HAH! festival in Hilvarenbeek.

Yade Lauren werd geboren in Rosmalen en verhuisde later naar Vught. Ze leerde zichzelf gitaar en pianospelen. Ze begon op zestienjarige leeftijd met het maken van filmpjes waarin ze nummers zong van bekende artiesten. Nadat een van deze video's online viraal ging en ruim een miljoen keer bekeken was werd ze benaderd door Yellow Claw. Samen met hen bracht ze in 2016 het nummer 'Invitation' uit, deze behaalde de 82e plek in de Nederlandse Single Top 100 en bleef negen weken in deze lijst staan. In haar nummers heeft ze het over haar gevecht met mentale gezondheid en de relatie met haar vader. Dit legt ze vast in een mix van R&B en hiphopdrums. Haar nummers kunnen door die mix zowel donker als troostend zijn. Zo groeide ze uit tot een steunpilaar voor velen met soortgelijke situaties.

De kaartverkoop voor Yade Lauren in Afas Live start 11 maart om 10:00. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Tickets voor het concert van Yade Lauren gaan in de verkoop vanaf €40,00.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Seasick Steve

SEASICK STEVE NAAR DEN HAAG VOOR OPTREDEN OP...Steven Leach, beter bekend als Seasick Steve, is een bluesman in hart en...

Elvis Costello

EXTRA SHOW ELVIS COSTELLO IN OPENLUCHTTHEATER... Het concert van Elvis Costello & The Imposters op 26 juni 2022 in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.