Moderat in oktober ook naar Ancienne Belgique

Moderat
Moderat in oktober ook naar Ancienne Belgique
Door chloetzintzoglou op 11 maart 2022 - 11:09 1 Moderat had in december al een aantal concerten aangekondigd in Europa. Vandaag wordt bekend dat ook België op hun tourlijst komt te staan. 26 oktober staat Moderat in de grote zaal van Ancienne Belgique.

Zes jaar na hun laatste album, brengen ze over twee maanden hun vierde album getiteld 'MORE D4TA' uit. Hier zullen ze hun gevoelens van isolatie verwerken in hun teksten. Het nieuwe album wordt live voorgesteld met shows op Rock Werchter en Down the Rabbit Hole. In oktober staat Moderat ook in de Afas Live. Twee dagen hiervoor zullen ze in Ancienne Belgique optreden.

Sasha Ring (Apparat), Gernot Bronsert en Sebastian Szary (Modeselektor), summum van de Berlijnse muziekscene, oftewel: Moderat. Sinds de Duitsers in 2009 hun gelijknamige debuutalbum uitbrengen, gaat het alleen maar steil opwaarts met hun muzikale telg.

De voorverkoop voor het concert van Moderat op 26 oktober in Ancienne Belgique start 18 maart om 10:00. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Of koop hier tickets voor Moderat in Ancienne Belgique. Tickets kosten 38 euro.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Patronaat

CONVERGE: BLOODMOON NAAR PHILHARMONIE IN HAARLEMIn 2016 verzoekt Roadburn festival de legendarische hardcore band om een...

BlofPaskalJakobsennieuws

PASKAL JAKOBSEN, BERTOLF LENTINK EN PAUL DE MUNNIK... Paskal Jakobsen, Bertolf Lentink en Paul de Munnik brengen een nieuw project...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.