Luke Combs naar Afas Live en Ancienne Belgique

Luke Combs
Luke Combs naar Afas Live en Ancienne Belgique
Door RobZ op 08 september 2022 - 15:46 1 Een van de grootste talenten van de Amerikaanse countrymuziek kondigt zijn komst naar Europa aan, als onderdeel van een grote internationale tournee! Luke Combs staat op 7 oktober in de Afas Live in Amsterdam en op 11 oktober 2023 in Brussel op het podium van Ancienne Belgique.

Luke Combs is pas 32 jaar oud en een grote ster in de Verenigde Staten. Geboren in North Carolina, verzamelt hij platina platen en de meest prestigieuze onderscheidingen. Al in 2017 laat hij van zich horen met zijn eerste album, "This One's For You", dat bij zijn release de top 5 van de Billboard 200 bereikt. Een krachtige stem, een onmiskenbaar charisma en bedwelmende countrymelodieën die doen verlangen naar vrijheid en de grote vlaktes van Tennessee.

De kaartverkoop voor de concerten van Luke Combs in de Afas Live en Ancienne Belgique gaat vrijdag 16 september om 9:00 uur van start. Tickets kosten 30 euro in de Ancienne Belgique en rond de 40 euro in de Afas Live. Hier koop je kaarten voor Luke Combs in de Ancienne Belgique en hier kan je terecht voor tickets voor Luke Combs in de Afas Live.

Wil je een email ontvangen om de start van de kaartverkoop niet te vergeten? Stel dan hier een ticketreminder in voor de shows in Amsterdam en/of Brussel.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Anne-Marie news

EUROPESE TOURNEE ANNE-MARIE MET CONCERTEN IN ZIGGO...Gisteren ontvingen de kaarthouders een mail met het nieuws dat de Europese...

Ben L’Oncle Soul

BEN L'ONCLE SOUL NAAR HAARLEM, HEERLEN EN GRONINGEN De Franse soulzanger Ben L’Oncle Soul komt naar Nederland. In Haarlem,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.