Bonnie 'Prince' Billy driemaal te zien in Nederland en België

Bonnie Prince Billy
Bonnie 'Prince' Billy driemaal te zien in Nederland en België
Door RobZ op 09 september 2022 - 10:36 1 Acht jaar hebben we er op moeten wachten, maar op begin december 2022 is het ein-de-lijk zover! Bonnie 'Prince' Billy komt naar Nederland en België! Hij geeft concerten in Doornroosje, Paradiso en de Roma. De charismatische Amerikaan, ook bekend onder zijn naam Will Oldham, bouwde sinds de jaren negentig een immens oeuvre uit en zijn hartverscheurende folk noir is voor velen een grote inspiratie.

Op Sinterklaasavond (5 december) geeft Bonnie 'Prince' Billy een concert in Doornroosje, Nijmegen. Vervolgens reist hij door naar de Paradiso in Amsterdam (6 december) en De Roma in Antwerpen. Hier geeft hij op 8 december een concert. Tickets voor de concerten in Nijmegen en Amsterdam gaan morgen (zaterdag) om 10:00 uur in de verkoop. Voor het concert in Antwerpen start de kaartverkoop op 13 september om 10:00 uur. Via de onderstaande links scoor je tickets.

05-12-2022 - Bonnie 'Prince' Billy - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
06-12-2022 - Bonnie 'Prince' Billy - Paradiso, Amsterdam (tickets)
08-12-2022 - Bonnie 'Prince' Billy - De Roma, Antwerpen (tickets)

Tickets kosten 33 euro in Nijmegen, 39 euro in Amsterdam en 29 euro in Antwerpen. Wil je een email ontvangen om de start van de voorverkoop op zeker niet te vergeten? Stel dan hier een reminder in voor de concerten in Nijmegen, Amsterdam en/of Antwerpen.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Patronaat news

PATRONAAT OPENT MET CLUB3 NIEUWE NACHTCLUB IN HAARLEMPatronaat opent een nieuwe nachtclub genaamd CLUB3. Elke vrijdag en zaterdag...

The Streamers news

NIEUWE LIVESTREAM VAN THE STREAMERS UIT OLYMPISCH... Tijdens de opening van hun pop-up store hebben The Streamers een nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.