Livestreamevent Coldplay in Nederlandse bioscopen

Coldplay
Livestreamevent Coldplay in Nederlandse bioscopen
Door PhaedraW op 09 september 2022 - 12:41 Met de Music Of The Spheres Tour komt Coldplay op 29 oktober op het witte doek in ruim honderd bioscopen door heel Nederland. Het concert zelf vindt plaats in Buenos Aires en wordt de registratie daarvan wordt vertoond in meer dan 70 landen, waaronder dus Nederland. Op 15, 16, 18 en 19 juli staat Coldplay in de Johan Cruijff ArenA, maar tijdens deze livestream kun je alvast een voorproefje krijgen van deze grootse tour. Ook leuk als je net naast de tickets hebt gegrepen.

Tijdens de show speelt de band hun klassieke hits zoals Yellow, The Scientist, Fix You, Viva La Vida, A Sky Full Of Stars en My Universe omringt door licht, lasers, vuurwerk en speciale LED armbandjes. De tour staat ook in het teken van inclusiviteit en duurzaamheid. Zo hebben ze eigen turbines meegenomen om zelf energie op te wekken en regelen ze bij elke show lokale doventolken.

Kaarten voor de livestream gaan 15 september in de verkoop via de website van Coldplay zelf. Het is nog niet bekend hoeveel deze kosten.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



muse_news.jpg

MALIEVELD DEN HAAG VERWELKOMT MUSE IN JUNIOp woensdag 7 juni 2023 gaat het Malieveld zich vullen met vele Muse-fans,...

Di-rect news

DI-RECT EN RESIDENTIE ORKEST SAMEN IN AFAS LIVE,... Zojuist is bevestigd dat DI-RECT en het Residentie Orkest in februari...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.