Tenacious D op Europese tour met shows in Vorst Nationaal en Ahoy

Tenacious D - Ziggo Dome news_groot
Tenacious D op Europese tour met shows in Vorst Nationaal en Ahoy
Door PhaedraW op 01 november 2022 - 11:27 Momenteel legt Amerikaans duo Tenacious D de laatste hand aan een nieuw conceptalbum. Met dit album zullen ze in juni 2023 door Europa trekken, waaronder ook Nederland en België. Op 13 juni staat het duo in Vorst Nationaal, Brussel, en op 14 juni staan ze in Ahoy Rotterdam.

In een éénkamer-appartementje aan Cochran Avenue in Los Angeles begonnen ze ooit samen muziek te maken. Niemand had ooit kunnen dromen waar de genialiteit van de band hen zou brengen. Live vermengt 'The Greatest Band In The World' zijn melige rockmuziek, inclusief metalclichés en de juiste rockposes, met humoristisch acteerwerk. In 2020 gaf Tenacious D nog een groot feest voor hun fans in een uitverkocht Vorst Nationaal en een volle Ziggo Dome. Nu keren ze terug naar Vorst Nationaal en treden ze dus in Ahoy op.

Kaarten voor deze shows gaan vrijdag 4 november om 10:00 in de verkoop. Voor Brussel kosten tickets 47,48 euro, voor Rotterdam zijn ze verkrijgbaar vanaf 43,68 euro.

Koop hier je tickets voor:
13-06-2023 - Tenacious D - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)
14-06-2023 - Tenacious D - Ahoy, Rotterdam (tickets)

Wil je graag een reminder ontvangen als de kaarten in de verkoop gaan? Stel dan hier je reminder in voor Brussel en/of Rotterdam!




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



carre

SEF MET HET EL SALVADOR ENSEMBLE EN NIEUWE MUZIEK...Op het vijfde album van Sef kijkt hij verder dan zichzelf en bekijkt hij...

harry styles

HARRY STYLES KONDIGT DERDE CONCERT IN JOHAN CRUIJFF... Na een stijf uitverkochte Ziggo Dome afgelopen juli, wordt Harry Styles '...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.