Pete Murray komt met de 'Best Of World Tour' voor vier concerten naar Nederland

Pete Murray
Pete Murray komt met de 'Best Of World Tour' voor vier concerten naar Nederland
Door PhaedraW op 28 november 2022 - 11:10 Een van de meest geliefde singer-songwriters van Australië Pete Murray komt voor maar liefst vier shows naar Nederland! Om de mijlpaal van zijn 20-jarige carrière tot nu toe te vieren, speelt Murray een ‘Best Of Tour’ met zijn band. Hij speelt alle fan-favorites, een akoestische set en vertelt over zijn muzikale reis tot nu toe.

De muzikant heeft in een indrukwekkende carrière zeven albums uitgebracht en is een van de weinige Australische artiesten met meer dan 1 miljoen albumverkopen op zijn naam. In maart 2021 bracht Murray zijn langverwachte nieuwe EP The Night uit. Het eerste nummer ervan, Found My Place, ging over het doorgeven van wijsheid aan zijn kinderen en het vinden van balans in het leven.

I’m absolutely stoked to be taking these tracks back on the road! The last few years have obviously been tough for everyone so to be able to share my music with the people in person, across the world, it’s a real privilege!” – Pete Murray over deze tour.

Tickets voor de onderstaande shows gaan woensdag 30 november om 10:00 in de verkoop en kosten tussen den 22,50 en 25,85 euro.

31-05-2023 - LantarenVenster, Rotterdam (tickets)
01-06-2023 - Luxor Live, Arnhem (tickets)
02-06-2023 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
03-06-2023 - Muziekgieterij, Maastricht (tickets)




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Patrick Watson

PATRICK WATSON BEGIN 2023 NAAR NEDERLAND EN BELGIËDe Canadese singer-songwriter Patrick Watson komt in het nieuwe jaar naar...

Damien Rice

DAMIEN RICE KONDIGT EUROPESE TOUR AAN MET SHOWS IN... De in Ierland geboren muzikant Damien Rice komt in 2023 met een nieuwe tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.