Ierse band Picture This in april naar Nederland en België

Picture This
Ierse band Picture This in april naar Nederland en België
Door PhaedraW op 28 november 2022 - 12:25 Eén van de opkomende poprockbands uit Ierland komt terug naar Nederland en België. Picture This komt in april met hun eigen tour naar de lage landen! Eerder stond de band al in het voorprogramma van de Jonas Brothers en JP Cooper, maar met hun cinematische stijl en energie weten ze steeds meer publiek voor zich te winnen.

In 2017 gaat het debuut 'Picture This' drie keer platina en wordt opgevolgd door de eveneens succesvolle 'Mdrn Lv' (2019) en 'Life in Colour' (2021) en uitverkochte tours. Na een rustperiode van bijna anderhalf jaar zijn de schoolvrienden nu terug met de vrolijke popsingle 'Get On My Love'. Een nummer dat gaat over het accepteren en vieren van ieders individualiteit.

Tickets voor de shows van Picture This gaan vrijdag 2 december om 11:00 in de verkoop. De toegangsprijs ligt tussen de 15 en 17 euro.

18-04-2023 - Tolhuistuin, Amsterdam (tickets)
25-04-2023 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop van start gaat? Stel deze dan hier gelijk in voor Amsterdam en/of Brussel!




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BLØF

BLØF KONDIGT DRIE SHOWS AAN IN BELGIËDe Nederlandse band BLØF komt in mei naar België en zal optreden in de...

Robert Cray Band

THE ROBERT CRAY BAND KOMT MEI 2023 TERUG NAAR... Robert Cray geldt al decennia lang als één van de grootste gitaristen van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.