'Wicked Game’-zanger Chris Isaak naar 013 en Ancienne Belgique

review: Chris Isaak - 3/11 - 013 Chris Isaak
'Wicked Game’-zanger Chris Isaak naar 013 en Ancienne Belgique
Door sjoertb op 25 januari 2023 - 13:19 Chris Isaak komt in juli naar 013 en Ancienne Belgique in zijn 'Chris Isaak Europe 2023 Tour’. Natuurlijk komen zijn grootste hits aan bod tijdens de shows.

De zanger scoorde wereldhits als 'Wicked Game’, 'Blue Hotel’ en 'Baby Did A Bad Bad Thing’ en heeft samen met zijn vaste band Silvertone wereldwijd opgetreden voor uitverkochte zalen. Chris Isaak staat bekend om zijn mix van country, blues, rock en surfrock. Sinds zijn grote doorbraak met de wereldhit 'Wicked Game’ van zijn derde album 'Heart Shaped World’ (1989) is hij gevestigd als superster. Ook de videoclip met topmodel Helena Christensen in de hoofdrol staat bij velen op het netvlies gebrand.

De concerten:
04-07-2023 - Chris Isaak - 013, Tilburg (tickets)
05-07-2023 - Chris Isaak - Ancienne Belgique, Brussel (tickets)

Tickets voor de show in 013 zijn te koop vanaf zaterdag 28 januari om 12 uur. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in. Vanaf vrijdag 27 januari om 11 uur start de voorverkoop van het concert in Ancienne Belgique. Daarvoor stel je hier een reminder in.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



europe

ZWEEDSE BAND EUROPE VIERT 40-JARIG BESTAAN MET SHOW...De Zweedse hardrockband Europe viert hun veertigjarig jubileum en viert...

floggingmolly

FLOGGING MOLLY NAAR OPENLUCHTTHEATER RIVIERENHOF IN... Flogging Molly is een veelgevraagde act op festivals en nu komt de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.